UTRINKI

Literarni večer ob slovenskem kulturnem prazniku
Reteče, 8. februar 2017

Obredja, Pavšlarjeva hiša v Kranju, 26. junij 2016

Renesančne vragolije, Atrij ZRC, Ljubljana, 22. september 2015

Vitja Avsec in Komorni zbor De profundis
Poet tvoj nov Slovencem venec vije

VABILA

Komorni zbor De profundis Kranj pod vodstvom zborovodkinje Branke Potočnik Krajnik vas vabi na Akademijo ob slovenskem kulturnem prazniku: Sledi poeta. Pridružite se nam v petek, 3. februarja 2017 ob 18. uri na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju.

več >>>

Komorni zbor De profundis Kranj vas ob slovenskem kulturnem prazniku 8. februarja vabi na Prešernov smenj 2017 z otvoritvijo ob 11. uri pred Prešernovim gledališčem v Kranju. Skupaj s pevskimi sestavi iz Kranja in okolice vam bomo predstavili skladbe iz različnih obdobij na besedilo našega največjega pesnika dr. Franceta Prešerna.

več >>>

8. februarja zvečer bo Komorni zbor De profundis nastopil tudi na reteškem literarnem večeru ob slovenskem kulturnem prazniku. Ob poeziji in glasbi slovenskih avtorjev vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite ob 18. uri v veliki dvorani kulturnega doma v Retečah.

Vstop prost.

ZGODILO SE JE …

Pevke in pevci Komornega zbora De profundis Kranj vas z zborovodkinjo Branko Potočnik Krajnik prisrčno vabimo, da z nami praznujete 25 let delovanja zbora. Pripravljamo vam izbor čudovitih del iz zakladnice vokalne glasbe, ob katerih bomo skupaj prehodili pot skozi četrt stoletja.

Koncert bo v soboto, 19. novembra ob 19h
v župnijski cerkvi sv. Siksta v Predosljah.

Ponovitev koncerta bo v nedeljo, 20. novembra ob 19h v župnijski cerkvi sv. Jakoba v Ljubljani

Program: Lojze Lebič, Damijan Močnik, Jacobus Gallus, Javier Busto, Uroš Krek, Charles Villiers Stanford, Urmas Sisask, Arvo Pärt, Ambrož Čopi, Marij Kogoj, Karol Pahor.

Praznujte z nami!

Vstop prost. Sladica zaželena.

V Slovenijo prihaja komorni vokalni ansambel
Gruppo Vocale Euphoné iz Palerma na Siciliji.

Vabimo vas na koncertne dogodke, kjer bomo v izvedbi gostujočih pevcev pod vodstvom maestra Vincenza Marina prisluhnili izbranim motetom in madrigalom renesančnih mojstrov.

petek, 29. julij 2016, ob 20h
Pavšlarjeva hiša v Kranju